Bolets, calamars i formatges, els productes d’aquesta quinzena

Taula de continguts

Els bolets, els calamars i els formatges són els productes de la quinzena que us recomanem per als propers 15 dies.

Des del dimarts 3 al dilluns 16 de novembre, a les nostres parades podreu trobar aquests productes pels quals us oferiran tota mena d’ofertes i consells.

bolets

L’arribada de les primeres pluges després de l’estiu dóna el tret de sortida a la caça de bolets, un aliment típic de la gastronomia catalana i que permet tot una àmplia gamma de possibilitats a l’hora de cuinar. Els bolets són molt saborosos i són baixos en calories, aproximadament aporten 20 kcal/100gr, per la qual cosa resulten un aliment perfecte en qualsevol tipus de dieta.

calamars

La tardor també és la millor època per a la pesca del calamar, un aliment present a la gastronomia de moltes parts del món. Aquest cefalòpode permet un gran ventall d’opcions a la cuina, a la vegada que aporta antioxidants i nutrients beneficiosos . A més, els investigadors han descobert que la tinta de calamar potencia la producció de glòbuls blancs, el que genera un augment de la immunitat, precisament en un moment de l’any tant necessari.

formatges

En canvi, l’últim producte de la quinzena, el formatge és un producte que podem trobar tot l’any i que és molt important dins d’una alimentació completa i equilibrada. El formatge és molt nutritiu, aporta calci, proteïnes, àcid fòlic (també anomenada vitamina B9) molt recomanat per a les embarassades ja que pot prevenir deformacions en la placenta. Així mateix, també afavoreix la producció de llet materna i enforteix el sistema immunològic.

Gaudeix del bo i millor a prop de casa. Aliments de qualitat i de temporada a la teva taula!

Darreres entrades