Estrenem ‘El producte de la quinzena’

El Mercat Central de Sabadell llança una nova iniciativa per incentivar els productes de proximitat i temporada que faci més accessible el consum d’aliments frescos de qualitat entre els sabadellencs: El producte de la Quinzena.

pantalla paradesA partir d’avui dimarts 22 de setembre, cada quinzena des del Mercat Central de Sabadell ressaltarem 3 productes gastronòmics que es poden trobar a les nostres parades. Aquests productes seran els més representatius de l’estació de l’any, de la temporada, de proximitat, o amb un lligam social en les tradicions i festes populars. 

Durant els següents 15 dies, els paradistes que ofereixin algun dels productes seleccionats incidiran en les seves qualitats, n’augmentaran la seva varietat i faran ofertes, descomptes o recomanacions. A més, a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials destacarem les propietats dels productes seleccionats, la seva història i les possibles receptes que es puguin fer amb ells.

Els productes seleccionats inclouran tota la varietat d’oferta amb la que comptem al Mercat Central: fruita, verdura, peix, carn, conserves, productes làctics, etc.

D’aquesta manera, des del Mercat Central pretenem donar valor a la nostra oferta, diferenciar-nos i també convidar a noves persones a comprar en el Mercat amb més història de la ciutat. En definitiva, aconseguir que el Mercat Central es mantingui com a referent de la ciutat en la venda de productes frescos i arrelats al territori.

Els productes de les dues primeres quinzenes seran: figues, sardines i ous (del 22 de setembre al 5 d’octubre) i olives, raïm i hamburguesa (del 6 al 19 d’octubre).

Veniu a veure’ns per beneficiar-vos del producte de la quinzena!