Magranes, menuts i mongetes del ganxet, els productes d’aquesta quinzena

Les magranes, els menuts i les mongetes del ganxet són els productes que us aconsellem pels propers 15 dies.pomegranate-1516600

Des del dimarts 17 al dilluns 30 d’octubre, les nostres parades oferiran una gran varietat d’aquests productes i donaran tot tipus de consells i recomanacions.

La magrana és una de les fruites dolces típiques de la tardor que conté molta aigua i és baixa en sucres. Aporta moltes vitamines i substàncies antioxidants, així com diferents minerals. El seu consum habitual prevé l’oxidació prematura de les cèl·lules.mongetes

També convé incorporar els menuts a la nostra dieta ja que són rics en proteïnes i tenen la capacitat de compensar deficiències d’altres proteïnes. El cor, el fetge, el ronyó i la llengua són els menuts més rics en ferro, fòsfor, zinc i vitamines A i B12.

Les mongetes del ganxet són un autèntic tresor dietètic pel seu valor nutricional. Ens aporten energia de llarga durada i tenen un efecte saciant, amb un alt contingut en fibra soluble i insoluble que ens ajuda a millorar el restrenyiment. Impedeix l’absorció intestinal del colesterol, per tant, ens ajuda a controlar-lo i és molt efectiu en casos d’anèmia pel seu contingut en potassi, ferro i magnesi.