Olives, raïm i hamburguesa, els productes d’aquesta quinzena

Taula de continguts

Olives, raïm i hamburguesa són els Productes de la Quinzena que us aconsellem pels propers 15 dies.

Des del dimarts dia 6 al dilluns dia 19 d’octubre, les nostres parades augmentaran les varietats d’aquests productes i faran tota mena d’ofertes i recomanacions.

olives-627297_640

La tardor no només és l’època de l’any en la que s’escurça el dia i arria mica en mica el fred, també és el temps en què es cullen les olives, per tant és el moment ideal per incorporar aquestes delícies salades a la nostra dieta. Al Mercat Central tenim 5 parades d’olives i salaons on en podeu trobar. Són d’allò més bones!

grapes-4788_640

Grilled_burger_1_bg_20090614El raïm és una fruita molt representativa d’aquesta estació de l’any. Es tracta d’una fruita rica en sucre amb un alt contingut d’àcid fòlic i vitamina B6, a més d’altres substàncies molt beneficioses com els flavonoides i els tanins, amb efectes antioxidants i anticancerígens.

Avui en dia es poden trobar infinitats d’hamburgueses de tota mena de carns, fins i tot de peix o d’altres aliments. Qualsevol època de l’any és bona per a menjar aquest producte tan peculiar i variat però tard o d’hora l’havíem de destacar entre els productes de la quinzena.

Gaudeix del millor producte fresc de Sabadell consumint aliments de temporada i de qualitat!

Darreres entrades